Alte-servicii-enterhr.ro

Intocmire Fise de Post, Regulament Intern, Contract Colectiv de Munca la nivel de unitate

Din experienta pe care o avem in domeniul designului si implementarii Fiselor de Post, Regulamentului Intern si a Contractului Colectiv de Munca personalizate stim ca toate companiile isi doresc sa fie in legalitate si sa fie acoperite in cazul unui litigiu de munca in cel mai scurt timp si cu efort minim ca resurse umane si financiare implicate.

Exact asa sunt gandite serviciile noastre de consultanta – sa iti permita intrarea in legalitate in timpul cel mai scurt posibil, cu cheltuieli minime.

Compania noastra este specializata in designul si implementarea de:

 • Fise de Post personalizate, in concordanta atat cu celelalte documente elaborate (Contract Individual de Munca), Clasificarea Ocupatiilor din Romania, cat si cu Standardul Ocupational
 • Regulament Intern personalizat
 • Contract Colectiv de Munca Personalizat

Prin abordarea noastra deschisa si flexibila reusim sa imbinam perfect cerintele legale si dorintele angajatorilor, fiind in concordanta si cu cerintele de procedurare ale corporatiilor multinationale.

Punem accent pe latura preventiva a activitatii si credem ca un litigiu de munca este ultima solutie in relatia angajat – angajator, dar facem tot ceea ce ne sta in putinta sa va pregatim in cazul unui astfel de eveniment neplacut. Beneficiile pe care le veti avea prin colaborarea cu noi sunt:

 • Conformitate cu legislatia in vigoare
 • Eliminarea amenzilor din partea autoritatilor (I.T.M., A.N.A.F. etc.)
 • Acoperire legala in cazul unor conflicte cu angajatii
 • Corelarea legislatiei in vigoare cu cerintele interne ale companiei si ale firmei mama
 • Obtinerea unor documente perfect functionale care ajuta activitatea companiei

Alte-servicii-2-enterhr.ro

Implementare proces de evaluare a performantelor

Evaluarea performantelor angajatilor, comunicarea rezultatelor obtinute si deciziile care urmeaza a fi luate in urma procesului de evaluare reprezinta o adevarata provocare pentru orice firma.

Enter HR este specializata in implementarea unor astfel de procese de evaluare adaptate culturii organizationale, care sa acopere atat latura obligatorie prevazuta de Codul Muncii, dar mai ales dezvoltarea performantelor salariatilor.

Pentru proiectarea unui sistem de evaluare, ajustat la strategia organizaţiei, trebuie parcursi urmatorii pasi:

 1. Identificarea si evaluarea metodelor, selectarea metodei de evaluare care se potriveste cel mai bine cu obiectivele stabilite si cu cultura organizatiei
 2. Stabilirea elementelor ciclului de evaluare si modului cum trebuie legate intre ele
 3. Verificarea modului în care sistemul de evaluare corespunde prioritatilor strategice