Despre-noi-1---enterhr.roDe ce sa-ti faci griji inutile cand poti externaliza serviciile de administrare de personal si salarizare din departamentul tau de HR catre Enter HR. Externalizarea catre Enter HR elibereaza resurse interne si permite companiilor sa se concentreze pe competentele de baza ale afacerii – customer service, dezvoltarea produselor si serviciilor, inovatia si managementul strategic.

Noi, echipa Enter HR, avem o experienta de peste 10 ani in companii de top care furnizeaza servicii externalizate de administrare de personal si salarizare, ajungand la gestionarea unui numar de peste 250 clienti.

Serviciile oferite pe care le oferim sunt complete, si in acelasi timp, flexibile, adaptate nevoilor fiecarui client. Ai de raportat o angajare de ultim moment in Revisal, chiar si in afara orelor de program? Stai fara griji. Enter HR este alaturi de tine la orice ora, prin intermediul mijloacelor tehnice de care dispune.

Suntem o echipa si am reusit sa devenim parte integranta a afacerii clientilor nostri datorita faptului ca ne-am canalizat toate eforturile pentru rezolvarea problemelor de salarizare si administrare de personal, oferind consultanta de specialitate privind legislatia muncii, dar si servicii pentru expati, astfel incat clientul sa ramana focusat pe activitatea sa principala.

PROIECTE FINALIZATE
FLUTURASI DE SALARIU LIVRATI LUNAR
CLIENTI FERICITI
SPETE LEGISLATIVE REZOLVATE LUNAR
LANSARE COMPANIE - OCT. 2014
LANSARE COMPANIE - OCT. 2014

"Singurul mod de a realiza lucruri minunate e sa iubesti ceea ce faci.— Steve Jobs"

Andreea Berceanu General Manager